در حال بارگذاری ...

با حضور مدیرکل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی دانشگاه فرهنگیان
نتایج اجرای آزمایشی طرح اتوماسیون جدید تغذیه دانشگاه فرهنگیان در پردیس شهید بهشتی مشهد بررسی شد

صبح دیروز دوشنبه 13 آذر، جلسه بررسی اجرای آزمایشی اتوماسیون جدید تغذیه دانشگاه فرهنگیان، با حضور اعضای کارگروه اتوماسیون تغذیه این دانشگاه، در پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این جلسه دکتر حبیب الله آقاخانی، مدیرکل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی داتشگاه فرهنگیان با اشاره به ضرورت ساماندهی امور غذا و صرفه جویی در منابع این بخش گفت اگر به آمار دقیق طبخ غذا اهمیت داده شود و این موضوع مورد توجه قرار گیرد می توان از هدر رفت منابع جلوگیری نمود.

آقاخانی با تأکید بر اهمیت کمیت و کیفیت برنامه غذایی از مسئولان پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی برای اجرای آزمایشی طرح اتوماسیون جدید تغذیه تشکر کرد.

در این جلسه دکتر سید حسین مجتبوی، سرپرست مدیریت امور پردیس های خراسان رضوی نیز ضمن عرض خیرمقدم به اعضای کارگروه تغذیه دانشگاه فرهنگیان و تبریک اعیاد هفته وحدت، در سخنان کوتاهی بر اهمیت تغذیه دانشجویی تأکید کرد وگفت مسئولان و کارکنان پردیس شهید بهشتی همه تلاش خود را برای ارتقاء کیفیت وکمیت برنامه غذایی به کار برده اند. وی اظهار امیدواری کرد که تعمیم طرح جدید اتوماسیون تغذیه درسایر پردیس ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان ننایج خوبی را در پی داشته باشد.

دراین جلسه همچنین گزارشی مقایسه ای از بررسی آماری سامانه های اتوماسیون جدید و پیشین دانشگاه فرهنگیان ارائه و تصمیمات لازم برای تعمیم این سامانه به سایر پردیس ها و مراکز اتخاذ شد.    


نظرات کاربران